Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Debero (310787) - L@ Paz F.C (774284) » 161894873: T23/J4/VII

Liga 161894873 Información oficial sobre el partido 161894873 en Hattrick

22.03.2008 15:00:00
Liga: Temporada 23 / Jornada 4 / VII.912 (38948)

AISS BAISS Alineación oficial del equipo 'AISS BAISS' en el partido 1 - 1 Sagrada Familia Alineación oficial del equipo 'Sagrada Familia' en el partido
Luis Antonio Asensio (16') 1 - 0
1 - 1 José Alberto Silva (39')
AISS BAISS Alineación oficial del equipo 'AISS BAISS' en el partido 1 - 1 Sagrada Familia Alineación oficial del equipo 'Sagrada Familia' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
AISS BAISS Alineación oficial del equipo 'AISS BAISS' en el partido 2 - 1 Sagrada Familia Alineación oficial del equipo 'Sagrada Familia' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.69Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.31Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
45,5 % 27,4 % 27,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

AISS BAISS

Goles Goles

  • 124 Minuto 16 (Gol de penalti): BAISS va posar-se per davant 1 - 0 al minut 16, quan Luis Antonio Asensio va llançar una pena màxima perfectament.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): El BAISS ho intentava per la dreta per mitjà de José Domínguez, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 215 Minuto 33 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Lluís LLamazares va intentar anar-se'n per velocitat al minut 33 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.
  • 232 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Al minut 37, Fructuoso Caicedo gairebé va marcar per a BAISS des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 218 Minuto 61 (Ocasión evento especial córner peinado): Rafel Riera hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Lluís LLamazares havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 223 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): Al minut 75, Lluís LLamazares arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 81 (Tarjeta roja directa): Al minut 81 en Lluís LLamazares va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 69 (Evento clima: sol, K.O. rápido): En Lluís LLamazares maleïa els dies de forta calor, perquè sabia que afectava al seu rendiment.

Sagrada Familia

Goles Goles

  • 161 Minuto 39 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 39 minuts José Alberto Silva va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 63 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En José Alberto Silva ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 272 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Al minut 77, un refús desafortunat de Luis Castro, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Astolfo Archino no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Demetrio Juárez de Sagrada es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ismael Muíños de Sagrada va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 513 Minuto 80 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 80 del partit, Demetrio Juárez de l'equip Sagrada, va haver d'abandonar el terreny de joc després de guanyar-se una segona targeta per tocar la pilota amb la mà.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 82 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Gonzalo Viqueira va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Enrique Giménez.