Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

deporcordoba (313950) - Club de la Lucha (1364847) » 161868010: T23/J6/VII

Liga 161868010 Información oficial sobre el partido 161868010 en Hattrick

05.04.2008 15:00:00
Liga: Temporada 23 / Jornada 6 / VII.432 (38468)

Pachanga United Alineación oficial del equipo 'Pachanga United' en el partido 7 - 3 Club_de_la_Lucha Alineación oficial del equipo 'Club_de_la_Lucha' en el partido
0 - 1 Roberto García (10')
Nikola Ada?evi? (13') 1 - 1
Eise Muskee (34') 2 - 1
2 - 2 Nicolas Guénet (36')
Eise Muskee (45') 3 - 2
Nikola Ada?evi? (59') 4 - 2
4 - 3 Carles Quintana (75')
Eise Muskee (77') 5 - 3
Nikola Ada?evi? (81') 6 - 3
Joni Lakkala (82') 7 - 3
Pachanga United Alineación oficial del equipo 'Pachanga United' en el partido 7 - 3 Club_de_la_Lucha Alineación oficial del equipo 'Club_de_la_Lucha' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Pachanga United Alineación oficial del equipo 'Pachanga United' en el partido 1 - 1 Club_de_la_Lucha Alineación oficial del equipo 'Club_de_la_Lucha' en el partido
Tiene que haber comprado al árbitro, fijo! 1.45Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.53Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
87,3 % 0,9 % 11,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pachanga United

Goles Goles

  • 111 Minuto 13 (Gol por el centro): Al minut 13, Nikola Adašević va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 1 - 1.
  • 118 Minuto 34 (Gol evento especial córner peinado): Pachanga va aconseguir el 2 - 1 gràcies a una jugada assajada de córner en què Paco Cutrina, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Eise Muskee que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 123 Minuto 45 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 3 - 2 al minut 45 gràcies a la jugada de Eise Muskee, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 132 Minuto 59 (Gol por la izquierda): Al minut 59, Pachanga va aconseguir el 4 - 2 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Nikola Adašević, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 132 Minuto 77 (Gol por la izquierda): Pachanga va augmentar la diferència quan Eise Muskee no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 5 - 3.
  • 132 Minuto 81 (Gol por la izquierda): Al minut 81, Pachanga va aconseguir el 6 - 3 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Nikola Adašević, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 131 Minuto 82 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Pachanga va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Joni Lakkala progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 7 - 3.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 27, Eise Muskee de Pachanga va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 514 Minuto 39 (Tarjeta roja directa): Al minut 39 en Fabrizio Giordano va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.

Club_de_la_Lucha

Goles Goles

  • 143 Minuto 10 (Gol de contra por la derecha): El jugador Roberto García de Club_de_la_Lucha es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 0 - 1 d'un ràpid contraatac.
  • 141 Minuto 36 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Club_de_la_Lucha van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 2 - 2 mitjançant en Nicolas Guénet.
  • 151 Minuto 75 (Gol por el centro): Club_de_la_Lucha van mostrar una bona compenetració quan al minut 75 van reduir diferències a 4 - 3 mitjançant una gran jugada pel centre de l'atac que Carles Quintana va rematar sense oposició al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): Albert Picó, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 42 però la pilota va sortir lleugerament desviada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Henry Russell de Club_de_la_Lucha amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Roël Lok es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 512 Minuto 77 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Henry Russell se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 41 (Lesión leve): En Joan Lluís Rodríguez Esquivel ocupà el lloc d'en Aušrutis Matėjūnas al 41 minuts, dos minuts després que el jugador de Club_de_la_Lucha quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 12 (Evento clima: lluvia, OK potente): Mentre que la majoria de jugadors tenia problemes per mantenir l'estabilitat per causa de l'aigua que hi havia sobre el terreny de joc, en Fabio Caltabiano probablement estava fent un dels seus millors partits de la temporada.
  • 301 Minuto 54 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): En Joan Lluís Rodríguez Esquivel va jugar per sota del seu nivell habitual ja que l'aigua i el fang que hi havia al terreny de joc no li permetien mostrar el seu millor nivell de joc.