Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C.D. Basauri BEA (1456775) - Muriana Team (1435619) » 149880193: T22/J1/X

Liga 149880193 Información oficial sobre el partido 149880193 en Hattrick

10.11.2007 14:20:00
Liga: Temporada 22 / Jornada 1 / X.1034 (166289)

HoyCodeHoyM Alineación oficial del equipo 'HoyCodeHoyM' en el partido 2 - 2 Soldados de Acero Alineación oficial del equipo 'Soldados de Acero' en el partido
0 - 1 Josan Romero Gutiérrez (7')
Rafael Novar (45') 1 - 1
1 - 2 Josan Romero Gutiérrez (82')
?imun Kunja?i? (84') 2 - 2
HoyCodeHoyM Alineación oficial del equipo 'HoyCodeHoyM' en el partido 2 - 2 Soldados de Acero Alineación oficial del equipo 'Soldados de Acero' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
HoyCodeHoyM Alineación oficial del equipo 'HoyCodeHoyM' en el partido 3 - 0 Soldados de Acero Alineación oficial del equipo 'Soldados de Acero' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.29Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

HoyCodeHoyM

Goles Goles

  • 111 Minuto 45 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Rafael Novar va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. HoyCodeHoyM empatava el partit, 1 a 1, al minut 45.
  • 109 Minuto 82 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Els companys d'equip d'en Enrique Troitiño se'l miraven incrèduls quan aquest es va entrebancar ridículament, deixant la pilota a la mercè de Josan Romero Gutiérrez que va anotar el 1 - 2 per a Soldados sense cap impediment.
  • 112 Minuto 84 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del HoyCodeHoyM s'esgargamellaven dempeus per esperonar Šimun Kunjačić que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 84 i suposava l'empat a 2 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 60 (Ocasión por el centro): En Vlado Križaj del HoyCodeHoyM ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 222 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): HoyCodeHoyM va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 78 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Rafael Novar ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Carlos Venega de HoyCodeHoyM va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 73 (Lesión grave): Una greu lesió al minut 73 va fer que Rafael Roca de HoyCodeHoyM hagués d'abandonar el terreny de joc. Enrique Troitiño va entrar al terreny de joc per suplir-lo.

Soldados de Acero

Goles Goles

  • 171 Minuto 7 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 7, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Josan Romero Gutiérrez es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): Soldados quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Damian Helt va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 240 Minuto 36 (Ocasión de contra de falta): Soldados va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Albert Baulies va anar a parar a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 8 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Damian Helt de Soldados amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Rui Caldas es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 513 Minuto 42 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Damian Helt es va encarar amb l'àrbitre assistent a un pam del nas, recordant-se'n de la professió de la seva mare per haver xiulat un fora de joc. L'àrbitre va venir corrent des de l'altre punta del camp amb la targeta alçada, que significava la segona per aquest jugador.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 64 (Tirita): Era el minut 64 quan després d'una dura entrada, el jugador Ahmed Al-Ameen de Soldados s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.
  • 092 Minuto 76 (Lesión grave): Potser passaran unes quantes setmanes abans que els seguidors del Soldados puguin veure en Edis Leonauskas jugant de nou; ja que al minut 76 va ser retirat del camp amb una greu lesió. Andi Mežič el va substituir sense tenir temps d'escalfar.
  • 094 Minuto 81 (Tirita (médico)): Gilbert Malé va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de Soldados es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 34 (Evento clima: lluvia, OK potente): Mentre que la majoria de jugadors tenia problemes per mantenir l'estabilitat per causa de l'aigua que hi havia sobre el terreny de joc, en Raúl Aldana probablement estava fent un dels seus millors partits de la temporada.
  • 301 Minuto 43 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Rui Caldas, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.