Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

c.f svlaen (1601975) - Athletic de Oriñón (1372144) » 149379443: T22/J7/X

Liga 149379443 Información oficial sobre el partido 149379443 en Hattrick

22.12.2007 14:15:00
Liga: Temporada 22 / Jornada 7 / X.2970 (171297)

F.C Estrella Alineación oficial del equipo 'F.C Estrella' en el partido 0 - 0 Athletic de Oriñón Alineación oficial del equipo 'Athletic de Oriñón' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
F.C Estrella Alineación oficial del equipo 'F.C Estrella' en el partido 1 - 1 Athletic de Oriñón Alineación oficial del equipo 'Athletic de Oriñón' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.94Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.26Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,8 % 25,3 % 47,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C Estrella

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 7 (Ocasión por la derecha): Estrella va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Tiburcio Ferriol en un 1 contra 1 amb el porter Alfredo Di Brandimarte, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 223 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): Al minut 67 es va veure una gran oportunitat per a Estrella per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Santiago Araluce, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 243 Minuto 73 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Estrella va anar a parar a la dreta de l'atac on en Francisco Vidal, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 36, Sergio Ferrant de Estrella va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Narcís Conill de Estrella va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Tiburcio Ferriol.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 79 (Tirita): Era el minut 79 quan després d'una dura entrada, el jugador Sergio Ferrant de Estrella s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.

Athletic de Oriñón

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Athletic que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Paco Penabad, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 272 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Al minut 75, un refús desafortunat de Oscar Pareja, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Jordi Pedrals no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Gianluigi Placidi es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Bernardo Echandía de Athletic amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 41 (Lesión): Athletic es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Emre Sağcan no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Jordi Martínez al camp.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 37 (Evento clima: lluvia, OK potente): La gespa mullada emprenyava tothom, però per a Bernardo Echandía no era cap impediment.