Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Clube Deportivo de A Coruña (1340082) - Etilic F.C (487909) » 148071990: T22/J7/VIII

Liga 148071990 Información oficial sobre el partido 148071990 en Hattrick

22.12.2007 15:15:00
Liga: Temporada 22 / Jornada 7 / VIII.1625 (179168)

C.D. San Juanillo Alineación oficial del equipo 'C.D. San Juanillo' en el partido 2 - 5 S.D. Chewaka Alineación oficial del equipo 'S.D. Chewaka' en el partido
0 - 1 Johan Hohmeier (5')
Pedro Vidal (19') 1 - 1
Miguel Vital (37') 2 - 1
2 - 2 Gino Brinkhoff (42')
2 - 3 Batista Rubio (78')
2 - 4 Néstor Navarro (84')
2 - 5 Gino Brinkhoff (85')
C.D. San Juanillo Alineación oficial del equipo 'C.D. San Juanillo' en el partido 2 - 5 S.D. Chewaka Alineación oficial del equipo 'S.D. Chewaka' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
C.D. San Juanillo Alineación oficial del equipo 'C.D. San Juanillo' en el partido 1 - 5 S.D. Chewaka Alineación oficial del equipo 'S.D. Chewaka' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.41Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.28Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
6,6 % 0,3 % 93,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.D. San Juanillo

Goles Goles

  • 138 Minuto 19 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Sergio Bécares la va rematar Pedro Vidal amb una magnífica volea que va fer pujar per a Juanillo el 1 - 1.
  • 121 Minuto 37 (Gol por el centro): Al minut 37 els aficionats van embogir quan en Miguel Vital va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de Juanillo.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Al minut 33, Danilo Bagni arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 235 Minuto 60 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): En Alfonso Zaplana, fent gala de la seva experiència contrastada, es va quedar darrere del porter per robar-li la pilota si la deixava sobre la gespa per xutar. Quan el porter ho estava a punt de fer, el públic va començar a murmurar i el porter se'n va adonar.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 45 (Lesión leve): Després de 45 minuts jugats, Samu Levomäki es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Richi Halter.

S.D. Chewaka

Goles Goles

  • 173 Minuto 5 (Gol por la derecha): Al minut 5 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Johan Hohmeier que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 164 Minuto 42 (Gol de penalti): L'àrbitre va veure una empenta d'un defensor dins de l'àrea. En Gino Brinkhoff de Chewaka va marcar de penal l'empat al minut 42.
  • 171 Minuto 78 (Gol por el centro): Chewaka agafava avantatge al minut 78 de joc en marcar el 2 - 3 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Batista Rubio amb mestria.
  • 183 Minuto 84 (Gol por la derecha): Al 84 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Chewaka augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Néstor Navarro es rifés el porter i marqués el 2 - 4.
  • 180 Minuto 85 (Gol de falta): Passaven 85 minuts quan en Gino Brinkhoff va convertir en gol una falta des de 30 metres que va significar el 2 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 40 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Batista Rubio va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Irwin Robinson, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.
  • 271 Minuto 43 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Néstor Navarro ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 273 Minuto 52 (Ocasión por la derecha): Chewaka va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Richi Halter va desviar el xut final de Rai Pàmies després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 271 Minuto 69 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Batista Rubio que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Johan Hohmeier de Chewaka es va emportar una amonestació al minut 43 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Miquel Marcó de Chewaka va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 39 (Lesión grave): Potser passaran unes quantes setmanes abans que els seguidors del Chewaka puguin veure en Manolo Sanaspleda jugant de nou; ja que al minut 39 va ser retirat del camp amb una greu lesió. Néstor Navarro el va substituir sense tenir temps d'escalfar.