Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

N.E.S.C. (120576) - Magdalenas rosas (486799) » 147199511: T22/J5/VI

Liga 147199511 Información oficial sobre el partido 147199511 en Hattrick

08.12.2007 14:00:00
Liga: Temporada 22 / Jornada 5 / VI.777 (15095)

N.E.S.C. Alineación oficial del equipo 'N.E.S.C.' en el partido 1 - 2 UriCat HTC Alineación oficial del equipo 'UriCat HTC' en el partido
Rolf Fornes (40') 1 - 0
1 - 1 Constantin Voicu (80')
1 - 2 Ivo Rechsteiner (90')
N.E.S.C. Alineación oficial del equipo 'N.E.S.C.' en el partido 1 - 2 UriCat HTC Alineación oficial del equipo 'UriCat HTC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
N.E.S.C. Alineación oficial del equipo 'N.E.S.C.' en el partido 3 - 3 UriCat HTC Alineación oficial del equipo 'UriCat HTC' en el partido
Tiene mala suerte 2.92Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.37Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
28,3 % 34,2 % 37,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

N.E.S.C.

Goles Goles

  • 122 Minuto 40 (Gol por la izquierda): Els seguidors del N.E.S.C. contenien la respiració mentre en Rolf Fornes s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 12 (Ocasión por la derecha): Al minut 12, Teobalts Bernards arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 218 Minuto 38 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Harald Blümel va entorpir al marcador d'en Josep Tamallangos per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 223 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): Al minut 87 es va veure una gran oportunitat per a N.E.S.C. per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Eduard Jianu, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 89, Adrià Castellet de N.E.S.C. va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 42 (Tirita (médico)): Josep Tamallangos va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.
  • 090 Minuto 44 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 44 de partit, quan un jugador de N.E.S.C., en Marzal Touza, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

UriCat HTC

Goles Goles

  • 162 Minuto 80 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 80, quan Constantin Voicu va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 1 - 1.
  • 173 Minuto 90 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Ivo Rechsteiner va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 26 (Ocasión de contra por la derecha): UriCat van sortir al contraatac amb encert al minut 26, però Julien Cavalier no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 262 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): UriCat va estar a punt d'empatar al 40 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Ivo Rechsteiner que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 261 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Ivo Rechsteiner quasi aconsegueix empatar per UriCat al minut 44, però Tato Antoniazzi va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 261 Minuto 69 (Ocasión por el centro): UriCat va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Freddie Patton es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Constantin Voicu.
  • 511 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Gabriel Collenberg de UriCat es va emportar una amonestació al minut 86 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 90 (Lesión): UriCat es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Finn Kamp no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Michał Węglarek al camp.