Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Concanos (1599241) - Sergio MC (779106) » 131406129: T21/J2/X

Liga 131406129 Información oficial sobre el partido 131406129 en Hattrick

28.07.2007 14:25:00
Liga: Temporada 21 / Jornada 2 / X.3362 (181929)

Concanos Alineación oficial del equipo 'Concanos' en el partido 4 - 0 Costa de Almería Alineación oficial del equipo 'Costa de Almería' en el partido
Pablo Plaza Ronda (11') 1 - 0
Alexandre Camille (12') 2 - 0
Pablo Plaza Ronda (22') 3 - 0
Pedro Estacio (60') 4 - 0
Concanos Alineación oficial del equipo 'Concanos' en el partido 4 - 0 Costa de Almería Alineación oficial del equipo 'Costa de Almería' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Concanos Alineación oficial del equipo 'Concanos' en el partido 1 - 0 Costa de Almería Alineación oficial del equipo 'Costa de Almería' en el partido
Tiene bastante suerte 1.25Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Concanos

Goles Goles

  • 122 Minuto 11 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Concanos contenien la respiració mentre en Pablo Plaza Ronda s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 138 Minuto 12 (Gol evento especial extremo + rematador): David Fernández Astiz estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Alexandre Camille va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 2 - 0 al minut 12.
  • 137 Minuto 22 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 22 una excel·lent centrada de David Fernández Astiz va arribar a Pablo Plaza Ronda, que es va llançar en planxa i va enviar la pilota a l'escaire amb una espectacular rematada de cap, la seva especialitat, posant el 3 - 0 al marcador.
  • 131 Minuto 60 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Concanos va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Pedro Estacio progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 11 (Ocasión por el centro): En David Fernández Astiz va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Concanos se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 231 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Pedro Estacio. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 232 Minuto 48 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 48 quan José Hostales de Concanos gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Roberto Quadrio Curzo.

Costa de Almería

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 18 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Almería va anar a parar a la dreta de l'atac on en Álvaro Rizzo, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 243 Minuto 41 (Ocasión de contra por la derecha): Almería van sortir al contraatac amb encert al minut 41, però Elvio Tacchi no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 251 Minuto 66 (Ocasión por el centro): Mauricio Bermúdez va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Jorge Nájera no es va rendir i va fer unes grans aturades.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Elvio Tacchi de Almería es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 44 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Francisco Vidaurreta va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Eduard Bosquet.