Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Gabber zone (1436410) - Valinor Knicks (774537) » 131334241: T21/J7/X

Liga 131334241 Información oficial sobre el partido 131334241 en Hattrick

01.09.2007 14:20:00
Liga: Temporada 21 / Jornada 7 / X.1139 (166394)

EDP team Alineación oficial del equipo 'EDP team' en el partido 1 - 4 Valinor Knicks Alineación oficial del equipo 'Valinor Knicks' en el partido
0 - 1 Bienvenido Castañón (3')
Massimo Ess (4') 1 - 1
1 - 2 Laurent Teule (31')
1 - 3 Javier Alberto Barrera Rodríguez (32')
1 - 4 Bienvenido Castañón (88')
EDP team Alineación oficial del equipo 'EDP team' en el partido 1 - 4 Valinor Knicks Alineación oficial del equipo 'Valinor Knicks' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
EDP team Alineación oficial del equipo 'EDP team' en el partido 0 - 4 Valinor Knicks Alineación oficial del equipo 'Valinor Knicks' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.93Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

EDP team

Goles Goles

  • 138 Minuto 4 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Jari Riihikoski va anar directament als peus de Massimo Ess que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 86 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de team, l'equip va recuperar la pilota al minut 86 i va contraatacar. En Massimo Ess va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 29 (Lesión leve): team va fer una substitució al minut 29. Antonio Gómez va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Jeffrey Bunn.

Valinor Knicks

Goles Goles

  • 170 Minuto 3 (Gol de falta): Al minut 3 l'àrbitre va xiular una falta escorada a la dreta del porter. En Bienvenido Castañón va centrar la pilota, però ningú la va poder rematar, cosa que va despistar al porter que no va poder fer res per evitar el 0 - 1.
  • 172 Minuto 31 (Gol por la izquierda): Valinor va aconseguir l'avantatge de 1 - 2 al minut 31. Laurent Teule va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 182 Minuto 32 (Gol por la izquierda): Al minut 32, els visitants es van col·locar 1 - 3 per sobre quan Javier Alberto Barrera Rodríguez va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 184 Minuto 88 (Gol de penalti): Valinor va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 1 - 4, quan Bienvenido Castañón va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 19 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Arturo Deblore ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 273 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): Javier Alberto Barrera Rodríguez va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Mikael Mossland, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 283 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): Després de 64 minuts, Pedro Marín Duro va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Mikael Mossland va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 284 Minuto 73 (Ocasión de penalti): Al minut 73 de joc, Bienvenido Castañón de Valinor va xutar un penal fort cap al mig de la porteria, però el porter no es va precipitar i va aturar el xut.
  • 281 Minuto 82 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Albert Isundegui després de 82 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Mikael Mossland va poder desviar-lo a córner.
  • 236 Minuto 90 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Zbigniew Sosiński haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a Valinor al minut 90.
  • 282 Minuto 90 (Ocasión por la izquierda): Al minut 90 Mikael Mossland va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Arturo Deblore, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ricardo Jofresa.
  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 89, Pedro Marín Duro de Valinor va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.