Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

SawTeam (491576) - Kenke F.C (49088) » 131207779: T21/J6/X

Liga 131207779 Información oficial sobre el partido 131207779 en Hattrick

25.08.2007 14:10:00
Liga: Temporada 21 / Jornada 6 / X.489 (96572)

depor united Alineación oficial del equipo 'depor united' en el partido 2 - 0 Acratas C.F Alineación oficial del equipo 'Acratas C.F' en el partido
Iñaki Hurtado (32') 1 - 0
Javier Casquero (47') 2 - 0
depor united Alineación oficial del equipo 'depor united' en el partido 2 - 0 Acratas C.F Alineación oficial del equipo 'Acratas C.F' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
depor united Alineación oficial del equipo 'depor united' en el partido 2 - 0 Acratas C.F Alineación oficial del equipo 'Acratas C.F' en el partido
Tiene un resultado normal 2.48Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

depor united

Goles Goles

  • 122 Minuto 32 (Gol por la izquierda): Al minut 32 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a united va ser Iñaki Hurtado.
  • 133 Minuto 47 (Gol por la derecha): united va aconseguir el 2 - 0 quan Javier Casquero va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): En Javier Vidaurre va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 233 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): En Niklas Svensson es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 232 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Al minut 82, Niklas Svensson gairebé va marcar per a united des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 233 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): Al minut 83 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Javier Casquero de united va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 2 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Thanos Mamalis de united va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Eduardo Zulueta.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 31 (Lesión leve): Després de 31 minuts jugats, Jorge Matus es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Santiago Almeyda.
  • 090 Minuto 87 (Tirita): Al minut 87, Wiesław Andrecki de united es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

Acratas C.F

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 7 (Ocasión de falta): En Luis Miguel Anido-Milleiro va xutar una falta al centre de la porteria amb molta potència, al minut 7. El porter va reaccionar com va poder i per desviar la pilota va utilitzar el colze a l'estil "Zamorana".
  • 243 Minuto 79 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Acratas sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Martí Garcia, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 79 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): David Quintanal de Acratas va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 86, Juan Urdaneta de Acratas va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.