Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C. Mediterrani (772782) - Atlético Betis (777679) » 130881844: T21/J6/VI

Liga 130881844 Información oficial sobre el partido 130881844 en Hattrick

25.08.2007 14:00:00
Liga: Temporada 21 / Jornada 6 / VI.813 (15131)

Atletico Montoya Alineación oficial del equipo 'Atletico Montoya' en el partido 2 - 1 Atlético Betis Alineación oficial del equipo 'Atlético Betis' en el partido
Xabel Mir (10') 1 - 0
Ander Famoso (18') 2 - 0
2 - 1 Do?u?Öktürk (67')
Atletico Montoya Alineación oficial del equipo 'Atletico Montoya' en el partido 2 - 1 Atlético Betis Alineación oficial del equipo 'Atlético Betis' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Atletico Montoya Alineación oficial del equipo 'Atletico Montoya' en el partido 0 - 2 Atlético Betis Alineación oficial del equipo 'Atlético Betis' en el partido
Tiene suerte 0.18Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.59Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,3 % 0,1 % 98,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atletico Montoya

Goles Goles

  • 119 Minuto 10 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Atletico va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Xabel Mir va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 1 - 0.
  • 140 Minuto 18 (Gol de contra de falta): El contraatac de Atletico va resultar en una falta a la frontal de l'àrea, que Ander Famoso va xutar amb una magnífica rosca per marcar el 2 - 0!

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 33 (Ocasión de contra por el centro): En Sergio Rentería va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 241 Minuto 66 (Ocasión de contra por el centro): En Ángel Aimar va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 19 (Tirita): Al minut 19 de partit, el jugador Ander Famoso de Atletico es va lesionar lleugerament però va poder continuar.

Atlético Betis

Goles Goles

  • 152 Minuto 67 (Gol por la izquierda): L'equip visitant va reduir diferències a 2 - 1 quan Doğuş Öktürk va superar el porter després d'una jugada per l'esquerra al minut 67 de joc i va fer emmudir l'estadi cridant "Voleu fer el favor de callar?"

Ocasiones Ocasiones

  • 252 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): Una llarga i pacient circulació de pilota del Atlético va acabar amb una bona passada a la banda esquerra, que en Doğuş Öktürk no va poder controlar.
  • 253 Minuto 58 (Ocasión por la derecha): L'atac dret visitant feia temps que portava perill. Al minut 58 en Víctor Serrizuela va aconseguir xutar tot i estar envoltat de contraris, però l'aturada d'en Federico Pichot va impedir que reduïssin les diferències al marcador.
  • 252 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): Al minut 59 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Matthias Putz la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de Atlético havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.
  • 253 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): Atlético van seguir progressant per la banda dreta. Matthias Putz va tenir la seva oportunitat al minut 61, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.