Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

SawTeam (491576) - Valencia C. de Futbol. (437680) » 115971445: T20/J1/IX

Liga 115971445 Información oficial sobre el partido 115971445 en Hattrick

31.03.2007 15:40:00
Liga: Temporada 20 / Jornada 1 / IX.81 (60352)

Samba Galactica Alineación oficial del equipo 'Samba Galactica' en el partido 0 - 3 MetalSoldiers Alineación oficial del equipo 'MetalSoldiers' en el partido
0 - 1 Dani Ursicã (41')
0 - 2 Rafael Germán Baños (81')
0 - 3 Dani Ursicã (85')
Samba Galactica Alineación oficial del equipo 'Samba Galactica' en el partido 0 - 3 MetalSoldiers Alineación oficial del equipo 'MetalSoldiers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Samba Galactica Alineación oficial del equipo 'Samba Galactica' en el partido 0 - 5 MetalSoldiers Alineación oficial del equipo 'MetalSoldiers' en el partido
Tiene un resultado normal 0.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.62Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Samba Galactica

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 20 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Emil-Sven Hundorfer va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 20 de joc.
  • 220 Minuto 38 (Ocasión de falta): Amb 38 minuts disputats, Pablo Candal gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Rafael Álvarez de Miranda va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ferran Solivera de Galactica es va emportar una amonestació al minut 84 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 64 (Lesión grave): Després de 64 minuts, Galactica va veure com el seu jugador Eudosio Gabín havia de ser retirat del terreny de joc en una ambulància. Diego Cacera entraria per ocupar el seu lloc.

MetalSoldiers

Goles Goles

  • 172 Minuto 41 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Dani Ursicã quedar desmarcat i marcar per a MetalSoldiers al minut 41. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 136 Minuto 81 (Gol evento especial inexperiencia rival): Mauricio Cao va deixar patent la seva inexperiència al minut 81, quan mitjançant una errada de principiant va regalar la pilota al rival i Rafael Germán Baños va marcar sense oposició, posant el marcador a 0 - 2 per a MetalSoldiers.
  • 182 Minuto 85 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Dani Ursicã, que va ser qui va marcar 0 - 3, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 12 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Amedeo Zara ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 241 Minuto 27 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de MetalSoldiers va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Raúl Zorrilla, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 283 Minuto 57 (Ocasión por la derecha): MetalSoldiers quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Amedeo Zara va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 282 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Al minut 78 Pablo Candal va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Franco Ruella, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 283 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): Després de 83 minuts, Franco Ruella va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Pablo Candal va estar atent i va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Pere Pau Molí.