Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

GRaiders C.F (795424) - Los Umpa Lumpas (994849) » 115937626: T20/J4/VIII

Liga 115937626 Información oficial sobre el partido 115937626 en Hattrick

21.04.2007 15:15:00
Liga: Temporada 20 / Jornada 4 / VIII.1257 (178800)

Akumetsu Alineación oficial del equipo 'Akumetsu' en el partido 3 - 3 Los Umpa Lumpas Alineación oficial del equipo 'Los Umpa Lumpas' en el partido
0 - 1 Ça?r? Erdener (4')
Alfonso Galván (11') 1 - 1
1 - 2 Sergio Junquera (34')
Axel Kuzma (37') 2 - 2
2 - 3 Jefferson Goyers (55')
Patricio Torres (86') 3 - 3
Akumetsu Alineación oficial del equipo 'Akumetsu' en el partido 3 - 3 Los Umpa Lumpas Alineación oficial del equipo 'Los Umpa Lumpas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Akumetsu Alineación oficial del equipo 'Akumetsu' en el partido 1 - 3 Los Umpa Lumpas Alineación oficial del equipo 'Los Umpa Lumpas' en el partido
Tiene suerte 1.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
9,7 % 0,6 % 89,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Akumetsu

Goles Goles

  • 143 Minuto 11 (Gol de contra por la derecha): Alfonso Galván va marcar al minut 11 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 1 - 1.
  • 108 Minuto 37 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 37, en Bruno Rivera la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Axel Kuzma que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.
  • 138 Minuto 86 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Axel Kuzma va anar directament als peus de Patricio Torres que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 23 (Ocasión por el centro): En Bruno Rivera del Akumetsu ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 39 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Bruno Rivera va estar a punt d'avançar els locals al minut 39 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Axel Kuzma de Akumetsu la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 514 Minuto 76 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Bob Walter després que el jugador de Akumetsu li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.

Los Umpa Lumpas

Goles Goles

  • 174 Minuto 4 (Gol de penalti): En Çağrı Erdener va demostrar tenir sang freda perquè va tirar el penal emulant a Antonín Panenka el gol que significava el 0 - 1 al minut 4. El porter es va aixecar ràpidament i li va fer una mirada d'aquelles que maten.
  • 173 Minuto 34 (Gol por la derecha): Al minut 34 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 1 - 2, gràcies a una bona internada de Sergio Junquera que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 171 Minuto 55 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Jefferson Goyers que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 2 - 3 per a Lumpas.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 5 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Jefferson Goyers. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 282 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Al minut 82 Gifré Torrats va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Gabriel Pãun, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 41 (Tirita (médico)): Maurizio Propersi va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de Lumpas estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.
  • 095 Minuto 77 (Lesión): El jugador de Lumpas Çağrı Erdener va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Alfonso Jauregui va entrar en el seu lloc.