Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Ciudad de Zaragoza S.D. (798529) - f.c chelsie (310650) » 115845294: T20/J7/VII

Liga 115845294 Información oficial sobre el partido 115845294 en Hattrick

12.05.2007 15:00:00
Liga: Temporada 20 / Jornada 7 / VII.900 (38936)

aller hoy y siempre Alineación oficial del equipo 'aller hoy y siempre' en el partido 1 - 4 Aufwiedersehen Alineación oficial del equipo 'Aufwiedersehen' en el partido
0 - 1 Albert Serra (8')
0 - 2 Délio Afonso (28')
0 - 3 Mika Riihijärvi (32')
Csaba Gedó (71') 1 - 3
1 - 4 Pantuflo Alcanzó (79')
aller hoy y siempre Alineación oficial del equipo 'aller hoy y siempre' en el partido 1 - 4 Aufwiedersehen Alineación oficial del equipo 'Aufwiedersehen' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
aller hoy y siempre Alineación oficial del equipo 'aller hoy y siempre' en el partido 1 - 2 Aufwiedersehen Alineación oficial del equipo 'Aufwiedersehen' en el partido
Tiene un resultado normal 0.71Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.42Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
7,9 % 0,4 % 91,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

aller hoy y siempre

Goles Goles

  • 102 Minuto 71 (Gol por la izquierda): No va ser fàcil, però els jugadors de siempre van trenar una bona jugada per l'esquerra que va deixar en Csaba Gedó en un favorable u contra u amb el porter visitant, que no va poder evitar que es reduís la diferència de gols a 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 203 Minuto 54 (Ocasión por la derecha): siempre va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Yang Chunli va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Próspero Domínguez va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 72, Thomas Arouxet de siempre va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 513 Minuto 81 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Thomas Arouxet va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que siempre va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 21 (Tirita): Era el minut 21 quan després d'una dura entrada, el jugador Yang Chunli de siempre s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.
  • 091 Minuto 85 (Lesión leve): En Peter Duvblom de siempre va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Erik Fekete va prendre el seu rol al minut 85.

Aufwiedersehen

Goles Goles

  • 172 Minuto 8 (Gol por la izquierda): Passats 8 minuts de partit, Aufwiedersehen es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Albert Serra es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 183 Minuto 28 (Gol por la derecha): Al minut 28, Aufwiedersehen va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Délio Afonso, amb un xut sec des de la dreta.
  • 181 Minuto 32 (Gol por el centro): Mika Riihijärvi va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 32, i va fer pujar el 0 - 3 per a Aufwiedersehen.
  • 181 Minuto 79 (Gol por el centro): Pantuflo Alcanzó de Aufwiedersehen va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 4 al minut 79. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 57 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Yang Chunli haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a Aufwiedersehen al minut 57.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 58 (Evento clima: sol, K.O. potente): El dia tan calorós no va posar les coses fàcils a en Albert Serra que semblava que no podia demostrar la seva potència física com era habitual.