Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Leizaran (312709) - LOS STARK (31137) » 115718914: T20/J12/III

Liga 115718914 Información oficial sobre el partido 115718914 en Hattrick

16.06.2007 14:00:00
Liga: Temporada 20 / Jornada 12 / III.3 (3410)

Leizaran Alineación oficial del equipo 'Leizaran' en el partido 3 - 0 Tenim un eqipasso Alineación oficial del equipo 'Tenim un eqipasso' en el partido
Mathieu Genevois (11') 1 - 0
Oscar Vázquez (83') 2 - 0
Raúl Arias Díaz (86') 3 - 0
Leizaran Alineación oficial del equipo 'Leizaran' en el partido 3 - 0 Tenim un eqipasso Alineación oficial del equipo 'Tenim un eqipasso' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Leizaran Alineación oficial del equipo 'Leizaran' en el partido 2 - 0 Tenim un eqipasso Alineación oficial del equipo 'Tenim un eqipasso' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.48Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.18Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,4 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Leizaran

Goles Goles

  • 121 Minuto 11 (Gol por el centro): Mathieu Genevois va donar a Leizaran un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 119 Minuto 83 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Pasqual Barjoan va treure un córner llarg cap al segon pal que en Oscar Vázquez, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 2 - 0.
  • 105 Minuto 86 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Oh, això és increïble! Raúl Arias Díaz rep al balcó de l'àrea una passada molt llarga des del mig del camp de Hans Örjansson, atura la pilota amb el pit d'esquena a la porteria i, sense deixar que la pilota toqui el terra, executa una xilena estratosfèrica i del tot imprevisible que entra a la porteria llepant el pal i fa inútil l'estirada del porter. 3 - 0 a l'estadi!

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 67 (Ocasión por el centro): David Maestro Buelga una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 67, però una magnífica aturada de Carlos Gonzalez Vieta va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 233 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): El Leizaran ho intentava per la dreta per mitjà de Maksym Telichowski, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 233 Minuto 88 (Ocasión por la derecha): El Leizaran ho intentava per la dreta per mitjà de David Maestro Buelga, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Tenim un eqipasso

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 26 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del eqipasso sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en José María Sánchez, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 26 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 16, Morten Banghöj de eqipasso va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 513 Minuto 82 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Morten Banghöj va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que eqipasso va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 89 (Lesión leve): Després de 89 minuts jugats, Anestis Tsakas es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Jordi Rafecas.