Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

TEAM CHUSITOP (313396) - juanma y sus secuaces (123774) » 100836023: T19/J2/VI

Liga 100836023 Información oficial sobre el partido 100836023 en Hattrick

16.12.2006 14:00:00
Liga: Temporada 19 / Jornada 2 / VI.887 (15205)

TEAM CHUSITOP Alineación oficial del equipo 'TEAM CHUSITOP' en el partido 0 - 5 Ganaminos Reis Alineación oficial del equipo 'Ganaminos Reis' en el partido
0 - 1 Maxime Baritaud (44')
0 - 2 Nuri Sonel (45')
0 - 3 Panagiotis Antonopoulos (75')
0 - 4 Policarpo Meijide (85')
0 - 5 Laurence Mccullough (88')
TEAM CHUSITOP Alineación oficial del equipo 'TEAM CHUSITOP' en el partido 0 - 5 Ganaminos Reis Alineación oficial del equipo 'Ganaminos Reis' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
TEAM CHUSITOP Alineación oficial del equipo 'TEAM CHUSITOP' en el partido 0 - 2 Ganaminos Reis Alineación oficial del equipo 'Ganaminos Reis' en el partido
Tiene un resultado normal 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.98Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

TEAM CHUSITOP

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 23 (Ocasión de contra por la derecha): CHUSITOP van sortir al contraatac amb encert al minut 23, però Mischa Frehner no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 241 Minuto 39 (Ocasión de contra por el centro): En Kennet Stenak va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Ganaminos Reis

Goles Goles

  • 174 Minuto 44 (Gol de penalti): Ganaminos va posar-se per davant 0 - 1 mitjançant un penal polèmic que Maxime Baritaud va transformar xutant amb força i sense dubtar.
  • 181 Minuto 45 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Nuri Sonel de Ganaminos l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 45 de partit.
  • 181 Minuto 75 (Gol por el centro): Al minut 75, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Panagiotis Antonopoulos va augmentar l'avantatge de Ganaminos a 0 - 3 amb un xut ras arran de pal.
  • 182 Minuto 85 (Gol por la izquierda): Policarpo Meijide va aprofitar un error defensiu al minut 85, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 4 al marcador per a Ganaminos.
  • 182 Minuto 88 (Gol por la izquierda): Al minut 88 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Laurence Mccullough va ser l'anotador del 0 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 2 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Román Olmeda haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a Ganaminos al minut 2.
  • 205 Minuto 5 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Ganaminos va estar a punt de marcar quan Maxime Baritaud va fer una passada impressionant a Anders Egedal, que va driblar el porter, va xutar quasi sense angle i va enviar la pilota a la xarxa... per la part de fora.
  • 272 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): Es duien 16 minuts de partit jugats quan Maxime Baritaud va estar a punt de posar per davant a Ganaminos amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Francesc Torrent va impedir un gol cantat.
  • 273 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Ganaminos va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Francesc Torrent va desviar el xut final de Laurence Mccullough després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 282 Minuto 55 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Anders Egedal es va quedar sol davant del porter, al minut 55. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Helmuth Friedrich Szunerits de Ganaminos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Nuri Sonel de Ganaminos amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 87 (Lesión grave): Potser passaran unes quantes setmanes abans que els seguidors del Ganaminos puguin veure en Ferrán Rodríguez jugant de nou; ja que al minut 87 va ser retirat del camp amb una greu lesió. Jes Christiansen el va substituir sense tenir temps d'escalfar.