Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Ola owned U (122381) - RACING DE CAZALLA (438415) » 100786469: T19/J6/VI

Liga 100786469 Información oficial sobre el partido 100786469 en Hattrick

13.01.2007 14:00:00
Liga: Temporada 19 / Jornada 6 / VI.2 (14320)

UAOC Alineación oficial del equipo 'UAOC' en el partido 1 - 1 Bifidus forever Alineación oficial del equipo 'Bifidus forever' en el partido
Bouke Juffermans (4') 1 - 0
1 - 1 Mats Mörnquist (11')
UAOC Alineación oficial del equipo 'UAOC' en el partido 1 - 1 Bifidus forever Alineación oficial del equipo 'Bifidus forever' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
UAOC Alineación oficial del equipo 'UAOC' en el partido 0 - 1 Bifidus forever Alineación oficial del equipo 'Bifidus forever' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.24Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.31Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,2 % 0,1 % 96,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

UAOC

Goles Goles

  • 143 Minuto 4 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de UAOC va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Bouke Juffermans, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 3 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 3 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Dario Gilotti va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.
  • 241 Minuto 52 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de UAOC va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Sergio Losantos va sortir per sobre el travesser.
  • 242 Minuto 80 (Ocasión de contra por la izquierda): UAOC van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 80, però Verner Elkjær va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Bouke Juffermans de UAOC la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 87 (Lesión grave): Una greu lesió al minut 87 va fer que Lyle Basham de UAOC hagués d'abandonar el terreny de joc. Antonio Correas va entrar al terreny de joc per suplir-lo.

Bifidus forever

Goles Goles

  • 161 Minuto 11 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Mats Mörnquist que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 14 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Bifidus Pârcãlab Nica quasi marca al minut 14 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Henri Skogster l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 272 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): Al minut 16, un refús desafortunat de Lyle Basham, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Corrado Mulazzani no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 273 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Mats Mörnquist de Bifidus, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 81, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 6 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Pârcãlab Nica de Bifidus va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 512 Minuto 73 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Pârcãlab Nica de Bifidus per doble groga al minut 73.